Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Verstevig uw cementdekvloer met wapening

Wist u dat het mogelijk is uw cementdekvloer te verstevigen? Dit wordt doorgaans met wapening gedaan. In sommige gevallen bent u zelfs verplicht wapening aan te laten brengen in uw cementdekvloer. Dit is het geval wanneer u een cementdekvloer wilt aanbrengen op isolatie en de dikte van de vloer minder dan 6 centimeter bedraagt. Is de vloer wel dikker? Dan kunt u er uiteraard alsnog voor kiezen wapening aan te laten brengen. Dit is vooral aan te raden wanneer de cementdekvloer zichtbaar blijft en hier geen tegelvoer of parketvloer overheen gelegd wordt. Door wapening aan te brengen verstevigt u de cementdekvloer aanzienlijk.

Laat de wapening van uw cementdekvloer aanbrengen door professionals

Wilt u wapening aan laten brengen? Dan kunt u deze klus het beste overlaten aan professionals. Bij een bedrijf als Multi Vloeren Brabant uit Boekel kunt u hiervoor uitstekend terecht. Hoewel traditioneel gezien een wapening wordt aangelegd door middel van metalen netten, kiest dit bedrijf uit Boekel ervoor om met glasvezel netten te werken. Hier kiezen zij bewust voor, want voor dit materiaal is er veel minder aanmaakwater nodig, wat de sterkte van de vloer ten goede komt.

Laat ook vloerverwarming infrezen

Heeft u interesse in vloerverwarming? Ook dan staat Multi Vloeren Brabant uit Boekel voor u klaar. Zij komen graag bij u langs voor het infrezen van vloerverwarming. Al sinds 2001 zijn zij werkzaam als vloerspecialist en zijn ze een erkend leerbedrijf. Vloerverwarming infrezen laat u daarom met een gerust hart aan dit bedrijf over. Veel klanten zijn tevreden met de aanleg en met de keuze voor vloerverwarming. Het is namelijk een gezonde manier van verwarmen, aangezien het minder vochtplekken en schimmels creëert dan standaard radiatorverwarming. Kiest u er ook voor om vloerverwarming te laten infrezen in uw vloer? Schakel dan de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel in.