Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

No Cure No Pay incassobureau

No Cure No Pay Incassobureau

MKB ondernemers heb je in alle soorten en maten.  In de detailhandel, de industrie, de visserij, etc. etc. Vaak is het bedrijf dan al jaren in familiebezit. Een familiebedrijf noem je een dergelijke onderneming .  Tientallen jaren oud zijn de meeste van deze bedrijven al. In de loop van de jaren kunnen vervolgens allerlei problemen de kop opsteken. In de agrarische sector bijvoorbeeld, daar zijn veel problemen de laatste jaren. Europese wetgeving heeft er voor gezorgd dat veel boeren in de problemen kwamen. De volgende generaties zijn daarna doorgaans niet meer bereid om de onderneming over te nemen. Maar ook veel MKB bedrijven komen tegenwoordig door de economische crisis daarop in de problemen. De bonnen werden daarop steeds later betaald. Faillissementen onder deze bedrijven zijn vervolgens vaak het direct gevolg. Overgaan tot Incassobureau No Cure No Pay wordt vervolgens tegenwoordig ook veel gedaan.Krediet is dan niet meer nodig of in ieder geval minder.

Zijn debiteur kan failliet gaan.  Degene die daarna als eerste actie onderneemt, wordt ook als eerste betaald.

Op no cure no pay basis werken veel incassobureaus.

Wordt er niets geïncasseerd dan betaald je vervolgens ook niets.

Kleine bedragen zijn dan doorgaans geen probleem. Meestal worden er daarop geen dossierkosten berekend.

Betaalt debiteur alsnog niet dan is een gang naar de rechter een optie.  Zo kan er dan alsnog betaling afgedwongen worden. Beslaglegging op een voertuig is daarna ook mogelijk.  Een dergelijke procedure is echter wel erg kostbaar tegenwoordig.

Wanneer debiteur daarop met de noorderzon is vertrokken. Een goed incassobureau voert direct een gedegen adresonderzoek uit. Kosten worden hiervoor door een goed incassobureau niet berekend.

Ook met debiteurenbeheer kan Een incassospecialist het bedrijf dan van dienst zijn.  Een laatste aanmaning laten versturen noemen ze ook wel een pre incasso.   De gerechtsdeurwaarder  berekent hier soms wel en soms geen kosten voor.

Via de website van een Incassobureau No Cure No Pay een openstaande bon aanbieden

Wanneer de MKB ondernemer daarna de keuze heeft gemaakt. Dat hij zijn factuur daarna gaat laten incasseren. De bon moet daarna naar het incassokantoor gebracht worden. Een goed incassobureau zorgt er voor dat dit vervolgens via de website kan. Online moet er het een en ander worden ingevuld. Diverse informatie moet men daarop hebben. Het incassokantoor gaat er vervolgens voor de ondernemer direct mee aan de slag.   De schuldenaar  krijgt daarna ook nog incassokosten te betalen. Dat wordt daarop bepaald door wettelijke eisen. Als er vervolgens door debiteur betaald is. Dan vind doorgaans snel een afrekening met het bedrijf plaats. Wordt er daarna niet betaald door de klant. Dan is een gerechtelijke procedure bij de rechter nog een mogelijkheid.   De kosten hiervoor kunnen daarna hoog oplopen. Het kostenrisico moet vervolgens altijd goed overwogen worden.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html